Wednesday, May 06, 2009

SCOUTS CAMPING

Walaupun saya ini bukannya seorang ahli Pengakap dan tidak menyertai perkhemahan tersebut, tapi disini adalah sikit gambar persiapan dan perkhemahan mereka yang menyertai kem tersebut pada 30 April dan 1, serta 2 Mei 2009. Mereka jugalah kawan-kawan saya di sekolah... jadi posting ini khas untuk mereka.
PERSIAPAN
(gambar ini adalah hak cipta saya yang mungkin terpelihara)

Mula-mula malu nak bergambar, lepas tuu...
Dia lah yang bersemangat nak berposing, (si kacamata). Haa, ini lah banner mereka untuk perkhemahan nanti.

Nad dan Emma yang sedang khusyuk dan ditambah dengan semangat kepengakapan yang tinggi untuk menyiapkan kain rentang untuk... err, maaflah saya tak tahu, hehe.

Nad posing ultraman? haha sudah kebiasaan bagi dia, maklumlah kaki komik. Mungkin komik ultraman salah satu daripada kegemaran dia kot, hehe gurau jer. Ermm, inilah penamat bagi persiapan mereka pada hari gambar dirakam kerana pada esok harinya mereka akan bertolak ke Gunung Ledang pada jam 1400.

SEMASA HARI PERKHEMAHAN
Hanya untuk paparan umum... Macam ginilah camping mereka. Tetapi bukan tujuan utama saya untuk memaparkan gambar ini. Sebab, ini hanya untuk paparan umum... (Rasanya kan, muka Amir macam orang yang dah lama gile tak main Dota Allstar, haha)

Haa! ini lah tujuan saya... gambar yang errr... menyeramkan. Disini saya ingin bagi nasihat, gambar ini bukan untuk paparan umum. Akak yang berada di dalam gambar itukan, terus demam tuu lepas tengok gambar nih kat rumah. Banyak-banyaklah beristighfar yer.
(Diatas permintaan Enchek Afiq Baom, saya uploadkan gambar ini)

[Pendapat Saya]
Kalau di lihat secara menyeluruh, anda jangan terpedaya kerana itu hanyalah baju berwarna kuning berserta hanger. Untuk makluman anda, itu hanyalah helah fotografi sahaja yang terhasil melalui konsep fizik yang dikenali sabagai reflection of light atau pantulan cahaya. Sukacita ingin dikatakan, itu bukan hantu tapi baju...

Updated on my newer post, 13th May 2009
[click here]

13 comments:

chick ika said...

oh God.
isnt true?
aha, dahla aku usha blog kau tghtgh mlm.
adoiyai!

syahmi said...

aku tak tau... sbb aku tak pegi sane

Anonymous said...

sian gler kak ain demam!!!!
ciplak 1 gamba leh x???

+PuterY+ said...

eh sory!!!
lupe letak nama..
yg anonymous tu sy la..

syahmi said...

amek la... aku tak kesah. tp kalo nak copy gmbo antu tuh, baik2 nt demam pulak, haha

+PuterY+ said...

klau gambo tuwh sy x nk..
nk gambo yg atas tuwh je..
anyway,thankz yer...

TUAN PUNYEE BLOG said...

PERGHHH..... RUGI AKU TAK PEGIII... KALAU TAK, MESTI DAPAT BANYAK AMBIK GAMBOOO MAKHLUK TU... MANA TAU BOLEHH ADD KAT AKU NYEEE BLOG

Afiq Syahmi, said...

puteri, sama2

tuan punye blog, mmg rugi tuuu, best tu dia boleh add blog kita, haha

Fauzan The Great said...

eee... takotnye

.Syafiq said...

alah itu cuma lighting kot? dri pelita tuh

Afiq Syahmi, said...

syafiq, bukan dr pelita tp flash kamera... ahaha

azra kenit . said...

btul or tk ?
haha , ader lak makhluk pling seksi
wane kuning ? pelik sgguh .

syahmi said...

sila klik pada link yg aku sertakan di bwh post tersebut

lihat la ulasan lanjut... huk33. aku rase x btol

Post a Comment