Saturday, July 04, 2009

HARI KANTIN

GERAI ABC FUT FUT
GERAI BURGER KRABBY FAZLY

GERAI ROTI JOHN KIKILALA

ARTIS JEMPUTAN YANG TAK BERAPA FAMOUS TAPI AGAK TERKENAL


BUTIRAN LANJUT

Peristiwa:
Hari Gerko dan Keusahawanan (Hari Kantin) Sedunia 2009
Tempat:
Perkarangan SMK Dato' Sulaiman
Tarikh:
Sabtu, 27 Jun 2009
Masa:
Jualan bermula dari jam 9.00am hingga 1.00pm
Tukang Rasmi:
Terlupa lah nama dia, maaf
Jemputan:
Para Ibubapa dan orang luar yang nak datang

Siapa yang kait mengait dengan peristiwa ini, maaf lah kerana ini sahaja gambar yang sempat dirakam. Almaklumlah, saya pun sibuk dengan jualan di gerai, tak sempat sangat nak pegang kamera. Ermm, untuk yang lebih lanjut, sila klik SINI untuk mendapatkan paparan hasil gambar yang lebih mengghairahkan. Sekian saja dari saya, wassalam...

Note: Thanks for any award (blogging award) submitted to me, I'll do it later yeah. I'm out of time laa, ermm, sorry for this inconvenience.

7 comments:

chick ika said...

wuuuaa, aku jeles dan agak keciwa keciwa oh !!

Afiq Syahmi said...

rileks... ade hikmah disebaliknya... insyaallah skola ko buat. =)

::aika:: said...

knp kdai abc fut fut fut namenyr..???
oooo..

aisyah said...

yuhuuu...
ak aisyah....
ko dtng la dkt blog ak..
klu bley follow la ye..
TQ

x ad gmbr ak n geng ak ker??
kte org sentiasa cun knp ko x upload gmbr
kteorng??

Afiq Syahmi said...

aika:
erm, paham2 sendiri la yer, HAHA... lagi satu, name tu bukan aku yg kasik, tapi kwn aku, afiq alias bhrom dengan tan soo hou. mereka yg kasik.

aisyah:
terima kasih melawat laman blog ini. semoga anda terhibur melihat isi kandungan blog ini. permintaan anda supaya saya mengikut blog anda telah dilaksanakan, terima kasih kerana mempelawa.anda mahu gamba anda dan geng-geng anda di masukkan dalam blog ini? erm, maaf la, tiada gambar yang bersesuaian untuk diuploadkan... maaf. sekian saja...

::aika:: said...

ooo..

Afiq Syahmi said...

aika: ha'ah

Post a Comment