Thursday, April 16, 2009

MAULIDURRASUL

Majlis sambutan Maulidurrasul yang diadakan pada 27 Mac 2009. Kalau kita tengok gambar ini, warga-warga SMKDS sudah pun sedia maklum bahawa tuan pengetua kita sedang berucap...

Tapi kan, kalau sesebuah ucapan ini lama, sampai berejam-jam, murid-murid tentu penat nak dengar kan... Jadik mesti lah kita ada berbual-bual sikit. Bukan murid aje yang ada keinginan bergitu, sesetengah cikgu pun ade.. Macam Ust Ismail dengan Cikgu Hailmy (w/camera) kat atas tuh, hahaha. (Maaf cikgu, gurau sahaja)

Kalau nak bual sikit-sikit, tak apa laa... tapikan, janganlah sampai tidur nyenyak macam tu, melampau tu woi, haha.

Aku rase dah ada banyak gamba manusia ni kat dalam blog aku, haha. Tapi, dia nih sporting kalau disuruh bergambar, sebab tuh gambar dia banyak. Untuk cerita-cerita, gambar ni dirakam di dalam kelas 5 SPM 2. Waktu itu, kami baru sahaja lepas makan nasik hijau. Wooo... sedap tu, Cikgu Andy yang masak. Hah, sambung cerita, semasa kat dalam kelas ni, kami adakan sesi fotografi dan shooting. Dijamin, semua gambarnya memang gila-gila. Sebab itulah aku tak sampai hati nak post gamba atau video yang lain-lain, maluu kalau orang lain (tak kenal) tengok. Haha.

2 comments:

TUAN PUNYEE BLOG said...

CIS BERANI KO MASUKKAN GAMBO AKU KAT SINI TANPA KEBENARAN.. NAK KENA SAMAN NI

Afiq Syahmi, said...

haha... ape salahnye...

Post a Comment